XMS Podcastarchief

Hier vind je de oude podcasts van XMS

XMS 18-08-2010

De gezelligste uitzending tot nu toe, nu weer terug te bekijken in 2 delen.

Vanavond uiteraard met Kim, Koekwous, huiszangert Jordy (en zijn cd alle 18 Samba!), onze huiszangeres Maria, de hele Brabantse bende (joeh, maatje, robert en de rest èn de videoclip!) en nog veel, heel veel meer.

Niet te vergeten komen ook “Gewoon Rutger”, duo Starla en Anita en Ed langs voor de onvergetelijke Hollandse Avond. Uiteraard ook heel veel Dance (maar ook van eigen bodem, het is een Hollandse avond) en special guests: Micha de Picha en Randy Roes!

Hoe kunnen we het vergeten:

MET DANK

AAN FREY

Omdat het laatste uur helaas door een fout van UStream niet is opgenomen vind je het laatste uur als mp3. Te downloaden of te beluisteren op de site!

Play

 

XMS Uitzending 6 2008

Jaja pak ze er maar weer bij hoor, want hier is XMS nummer 6!

Trek ook maar een paar goeie schoenen aan want dit wordt stampen! Een gezellige anderhalf uur jullie favoriete Dj’s Koelkast & Darcli met XPLIZIT!

Ook deze keer weer de beste whitelabels en lekkerste klassiekers! Heel veel luisterplezier weer toegewenst en laat eens een berichtje achter!

Play

 

XMS Uitzending 5 2008

Ooh wat komen ze opeens snel achter elkaar.

Sjekkies en biertjes te over in deze ruim anderhalf uur durende uitzending. Vanaf nu in een nog betere kwaliteit. We hebben de kwaliteit opgeschroefd en dat moet zeker hoorbaar zijn, dus weer heel veel plezier met deze aflevering.

Deze keer zit hij boordevol whitelabels, echt een must voor de liefhebber, maar natuurlijk ook geweldig voor de fans van de zwoele sexy stemmen van de XMS Dj’s Koelkast & Darcli!

Laat eens een berichtje achter als je luistert of geluisterd hebt. Heb je ideeën of wil je gewoon wat zeggen: graag!

En tot de volgende uitzending maar weer!

Play

 

XMS Uitzending 4 2008

En daar is hij dan: uitzending nummer 4!

Ook deze uitzending zit weer boordevol muziek en humor. Vanaf uitzending 3 is er een nieuwe optimalisering aan te pas gekomen die de geluidskwaliteit en volumeconstantie verbetert ten opzichte van de eerdere 2 uitzendingen.

Vanaf de volgende aflevering zullen we proberen deze nog meer te verbeteren.

Maar nu genoeg geluld, we gaan nu verder, met nieuwe en classic muziek, met dance, met humor, ofwel: met XMS!

Play

 

XMS Uitzending 3 2008

Het kan niet op, net 2 nieuwe afleveringen en er is al een derde ook!

In deze aflevering word je als luisteraars weer heen-en weer geslingerd van classics tot het nieuwste van het nieuwste. Uiteraard zijn er ook weer leuke weetjes en quizjes, maar bovenal gewoon een heleboel lol!

Play

 

XMS Uitzending 2 2008

Ja hoor, pak ze er maar weer bij want met een sjekkie en een biertje is het nog véél gezelliger!

XMS Dj’s Koelkast & Darcli hebben weer een spetterende show neergezet. Wederom veel dance, dance classics en dance nieuwtjes. Maar natuurlijk ook gekke weetjes, stompzinnige quizzen en nog veel, heel veel meer!

Ruim anderhalf uur de twee briljantste dj’s die er zijn op je iPod, mp3 speler, mobiel en/of pc! Niet om aan te zien, daarom hoor je ze alleen. Blijf genieten beste luisteraars!

Play

 

XMS Uitzending 1 2008

Speciaal voor jullie ruim 1 uur lang XPLIZIT!

Geniet mee met jullie dj’s Koelkast & Darcli want hier is weer een uur om je sjekkies en biertjes bij af te likken! Geheel in nieuwe stijl draaien jullie favoriete dj’s heerlijke dancetracks van nu. Natuurlijk ook onbekende dancetracks van whitelabels maar niet te vergeten ook de heerlijkste dance classics van de jaren ‘90 en begin ‘00

Play

 

XMS Klassieker uit het guldentijdperk

Dit is een juweeltje, een klassieker, een uitzending uit de tijd dat men nog met guldens betaalde, de tijd dat Dj. Darcli nog op school zat (ja, er vielen wat uren uit, dus kon ik mooi naar de studio), de tijd dat Dj. Koelkast nog geen rijbewijs had (mam, kom je ons ophalen?) de tijd dat we nog draaiden bij Radio Populair (met radio oppergoden als Pieter Boes en Henk Kikkert!), de tijd….. dat we nog slechter draaiden dan nu!

Ruim een half uur lang (oorspronkelijk duurde de uitzending 3 uur) een gedeelte van een uitzending uit 1999 of 2000. Origineel en ongeknipt.

Veel plezier (of beter: veel succes) met het luisteren van deze schitterende nostalgische geluiden.

Play